Til forside.

Behandlerprofil

Klinikken er medlem af SAB (Sammenslutningen af Alternative Behandlere).

Behandleren er: René Søgaard Hvid, der gennem hele sit liv har stor interesse i at hjælpe sine medmennesker, når de har haft forskellige lidelser, uanset årsagen.


Fra barnsben, har jeg interesseret mig for at hjælpe mennesker med forskellige lidelser.

1985 begyndte jeg for alvor at studere Ninpo en Kampkunst hvor man blandt andet lærer at påvirke nogle punkter på kroppen, for at få forskellige virkninger frem både til anvendelse som selvforsvar og som behandling. Desuden kan man også lære forskellige bevægelser til afbalancering, samt Amatsu.

1987 var året hvor jeg begyndte på at lære Shiatsu privat hos en japansk mester Takashima Sensei i København, færdig i 1988.

1990 blev jeg uddannet Reiki 1 Behandler i Tyskland af Mester Mary A. McFadyen fra Californien USA.

1995 påbegyndte jeg uddannelsen til akupunktør ved Per Lauborg, Helseskolen i Søborg, bestod grundskolen 1996, hvilket var startskuddet for min klinik i Vejle.

1997 tog jeg så den endelige eksamen der indeholder den basisviden som en kinesisk læge i TKM (traditionel kinesisk medicin) uddannes med.

1997 tog jeg TKM specialkursus i Moxa.

1997 første behandling af pattedyr var akupunktur på hund. Har nået at behandle en del heste og hunde siden ind til en dom i 2006 forbød akupunktur på dyr udført af andre end dyrlæger.

1998 flyttede jeg over til Kregme ved Frederiksværk hvor jeg praktiserede ind til foråret 2000.

2001 flyttede jeg til Isenvad ved Ikast hvor jeg i 2004 åbnede klinik i det centrale Ikast for at praktisere de nævnte behandlingsformer, desuden har jeg en transportabel briks jeg medbringer når jeg kører ud for at behandle i firmaer og hos private.

2008 tog jeg uddannelse til Reiki behandler på niveau 2, har ligeledes løbende fulgt udviklingen i mine andre behandlingsformer og har fx flere gode og nyere teknikker inden for akupunktur at byde på.

På nogle af mine ture til Japan har jeg også haft mulighed for at studere den Japanske tilgang til mine behandlingsformer.


2014 var året hvor jeg blev Reikimester i Japan, kort efter min JyuGoDan i Bujinkan Budo Taijutsu.