Til forside.

Behandlingsformer

Klik på behandlingsformen, for at læse mere.

Akupunktur/ Øre Akupunktur/Akupressur
Denne behandlingsmetode omfatter anvendelse af fine nåle, til at stikke ind i forskellige punkter på kroppen. Som supplement hertil anvendes MOXA en speciel traditionel varme terapi, der har flere ting tilfælles med laserbehandling. Desuden anvendes Akupressur - fingertryk/massage på punkterne i visse tilfælde. Til at understøtte dette anvendes undertiden TKM (Traditionel Kinesisk Medicin), eller Øre akupunktur, dertil kommer NADA teknik i øreakupunktur og ECIWO akupunktur der går ind på kroppens funktions niveauer hvor traditionel akupunktur ikke helt kan nå.

Shiatsu Massage
En traditionel japansk massageform som består af dybdegående muskelmassage, muskelhæfte behandling, akupunkt massage (Akupressur), meridianmassage og organmassage på bughulen, samt Okabashi en japansk variant af zoneterapi.

Ninpo Terapi
Ninpo som behandlingsform består af flere dele, bl.a. Junan Taiso en Japansk Yogaform. Godai no kata et Tai Chi/Chi Gong lignende bevægelseskoncept, til afbalancering og energiopbygning. En blid knogle og led afbalancerende behandlingsform kaldet Amatsu, ingår også. Desuden er der også meditation, som har rødder i Zen.

Reiki Behandling
En blid og naturlig behandlingsform, fra Japan, der anvendes kun håndspålæggelse. Det kan ikke beskrives med ord alene, men skal prøves.